Cumulus siktar mot nya höjder

Efter en sommar av solsken och regn, nya erfarenheter och oförglömliga minnen, är vi återigen redo att uppdatera Åva om allt mellan himmel, jord och cumulusmoln. Med en helt ny redaktion är Cumulus i gång med en förändring, en förändring som kommer placera oss högt ovan molnen i skoltidningshimlen.

Tillsammans är vi starkare än någonsin och med en mix av hängivna samhällsdebattörer och kunskapssökande naturfantaster, som brinner för såväl kultur som sport, vetenskap som själsliga ting, samhällsfrågor som lokala bagateller, har vi detta år en stark redaktion som vi tror på. Cumulus är redo att leverera färska nyheter, spritt språngande galna videos, djupgående reportage och intervjuer, tänkvärda krönikor och mycket mer som ni aldrig kunnat vänta er.  Under det kommande året kommer denna hemsida krylla av spännande media, och i vår kommer vi som alltid ge ut en fullspäckad papperstidning med ett tema som vi inte tänker avslöja riktigt än.

Som ena halvan av tidningens chefredaktörsduo, vill jag påpeka hur taggade vi är att tillsammans med en talangfull redaktion få möjligheten att skjuta den här tidningen mot nya höjder.  Ett nytt läsår har påbörjats på Åva, och för mig själv, min chefredaktörspartner Sofia och många andra innebär detta även det allra sista.  Jag hoppas att ni är lika förväntansfulla som vi är inför det nya året, och att ni kommer följa oss när vi följer er, och gilla oss eftersom vi gillar er. Låt detta bli det bästa året- hittills. Cumulus är tillbaka.

Lisa Svenhard, chefredaktör

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s