Sammanfattning av årets första UF-mässa

 

Foto: Sofia Blonde
Foto: Sofia Blonde

Så var den första UF-mässan avklarad och jag kan med glädje meddela att det gick mer eller mindre bra för alla Åvaiter! De lyckades locka till sig många spekulanter och att döma av deras frågor verkade majoriteten bli intresserade av de produkter som marknadsfördes. Det var allt från matpåsar till passhållare och mycket där i mellan.

När mässan började lida mot sitt slut var de flesta av eleverna trötta men alla hade de nöjda leenden på läpparna. Det gick trots allt väldigt bra för alla idag och jag kan garanterat säga att UF-lärarna var mer än nöjda med elevernas insatser.

Vill ni veta och se mer av dessa företag? Håll utkik i skolan!

Viktoria Sigerud

1 kommentar

  1. Kul att läsa om UF på Cumulus :) :) Och jättebra jobbat alla som deltog på mässan! hoppas verkligen att det fortsatta UF-året fortsätter i samma stil, ingen tvekan att året kommer bli minnesvärt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s