Halloween- när du får vara dig själv för en stund

Halloween närmar sig med stormsteg och så även den eviga frågan – vad ska jag klä ut mig till på den stora halloweenfesten? Visst Regina George och resten av “Mean Girls”-gänget – ”Halloween Is the One Night a Year When Girls Can Dress Like a Total Slut and No Other Girls CanSay Anything About It” i all ära – men Cumulus har tagit reda på var du hittar kostymrekvisitan som hjälper dig att få spanet på kroken även med kläderna på:

1. Färgade linser – Buttericks. 199–299: -. Med dessa linser förtrollar du ditt offer på två röda sekunder. Vem kan stå emot intensiteten i ett par röda, mönstrade eller kanske till och med självlysande ögon?

2. Zlatan Ibrahimović Pappmask – Partykungen.se. 39: -. Vem vill inte segla in på festen som kungen nummer 1? Eller rättare sagt nummer 10. Det finns väl ingen på jordklotet som kan säga nej till några trix från Zlatan?

3. Galna peruker – Kalaskompaniet. 59–349: -. Sist men inte minst, visa puddingen att du har ett sinne för humor. Välj grönt, välj hår ner till marken eller välj Elvis Presley, så slår vi vad om att hen inte kommer kunna ”can’t help falling in love with you”.

Kaisa Samuelson

IMG_1830

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s