Cumulus första musiklista!

Foto: Alexandra Ulander
Foto: Alexandra Ulander

Så här på hösten behöver man ny energi för att orka ta tag i allt runt omkring sig. Många känner nog att hösten, med stort fokus på slitigt jobb i skolan och regnigt väder, är en tråkig och tröttsam årstid. Förvisso kan det vara så, men jag håller inte alls med. Jag älskar hösten och jag skulle kunna rabbla en lång lista med positiva adjektiv som beskriver denna underbara årstid, men vad är det för roligt i att läsa det? 

Och vem är hon, denna konstiga höstälskande person som skriver, kanske någon undrar? Mitt namn är Alexandra Elora Ulander och jag är en självutnämnd musiknörd (nördigare än de flesta). Mitt jobb här på Cumulus kommer att ge alla som önskar en inblick i mitt musiknörderi – som för övrigt absolut inte är begränsat till en enda genre – och spamma hemsidan med Spotify-listor, ny musik och allt annat musikrelaterat av intresse.

Om ni nu har tagit er igenom min lilla presentation av mig själv som musikmänniska hoppas jag även att min första Spotify-lista kan locka er. Denna lista skulle jag beskriva med samma adjektiv som hösten själv, glad, färggrann och rolig men också peppande för en riktigt regndaskig dag.

Try it out är allt jag säger och förhoppningsvis hittar ni ny musik ni gillar. Häng sedan med på min musikresa framöver. Spänn fast er!

Alexandra Ulander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s