Play that funky music NA13FM

Den 4 november 2013 ställde sig alltså NA13FM på Åvas lunchscen för första gången, en scen oupptäckt för många åvaiter men ack så naggande god. Temat denna gång var funk med den skämtsamma titeln FUNKy. Några gamla godingar som ”Papas got a brand new bag” och ”Superstition” stod självklart på menyn till min, och många andras, glädje. Man kan inte säga annat än att estetettorna levererade och förde vidare traditionen med den typiska estetentusiasmen. Med ett grymt sound och mycket personlighet på scen vannde i alla fall mitt (kanske lite partiska) hjärta. Deras funkiga rytmer och svängiga groove fick nästan mig (mig!?) att känna för att dansa. Jag kan inte motstå att särskilt ge en ros till den ϋbercoola människan som spelade på en femsträngad bas, all kärlek till den basen!

Slå klackarna i taket och bered väg för estetettorna! Cuz they are FUNKy!

Om lunchkonserten ännu är en oupplevd upplevelse för dig rekommenderar jag det starkt! Så glöm nu för guds skull inte att titta in på nästa lunchkonsert som råkar vara redan nästa onsdag (13 november). Samma plats, samma tema men nya fräscha elever och sound.

Up next: NA12FM *da da daaa*

Over and out, mitt namn är Alexandra Ulander – en självutnämnd musikvetare nära dig

Foto: Anna Söderberg
Foto: Anna Söderberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s