LoveHeroes: Hur du lyckas med första dejten

Vi fick i förra veckan in en fråga från en kille som går i tvåan som inte visste hur han skulle lägga upp sin första dejt med puddingen han spanat in i korridorerna. LoveHeroes bestämde sig för att komma till undsättning och tog på sig ansvaret att fixa ihop något riktigt bra. För att göra detta dejtade vi oss själva i lördags, och vi är alla överens om att det var den bästa dejten vi har varit på. Så kolla hit ”du som inte vet hur du ska göra”, vi har svaret till dig!

När du har dejten på hemmaplan, är det viktigt att tänka på är hur du dukar bordet. Vårt tips till dig, för att få en romantisk stämning, är att pynta fint med röda rosenblad och fina servetter. Värt att lägga till är dock att du inte ska satsa alltför mycket, då kan du verka lite desperat och överambitiös.

För det andra, belysningen är Viktigt (med stort V). Hon vill inte att hennes svettpärlor av nervositet ska synas. Låg belysning, allra helst på dimmer, och många levande ljus. Detta bidrar även till myskänslan, och då för bästa resultat kombinerat med chill-listan på Spotify (inte Zumbalis nr.1 festlista).

Våra bästa tips för att lyckas med en bra middag är att laga maten tillsammans, kom dock ihåg att inte välja en meny som är alltför avancerad. Till förrätt valde vi en klassisk mozzarella- och tomatsallad. Huvudrätten fick bli en hemmagjord pizza där vi använde oss av Santa Marias nya pizzakit (asbra verkligen!). Fördelen med hemmagjord pizza är att din dejt själv kan välja det hon vill ha på sin pizza, för att slippa tvinga i sig sådant hon inte gillar. Menyn på världens bästa första dejt avslutas förstås med chokladfondue med massor av utvalda frukter och bär. Nedan kan du bläddra bland våra bilder från vår perfekta första dejt. Däremot kan du förstås få till det på andra sätt också!

Vi hoppas att du genom detta inlägg fått en förståelse för vad du kan göra för att få till din första dejt. Glöm inte att hålla ögonen öppna för nästa inlägg, men vi kan redan nu avslöja att det kommer att ge dig avgörande tips för att du ska få din andra dejt med samma person.

Lycka till önskar dina

 LoveHeroes

 Alina Larsson, Kaisa Samuelson & Jenny Wallin

Foto: Jenny Wallin

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s