Jimmie Åkesson tårtad på bibliotek

Bildkälla: www.aftonbladet.se
Bildkälla: http://www.aftonbladet.se

Tårtkastning på kända människor är ingen vanlig syn, men i november månad skedde det som bekant på Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare. Detta skedde på ett bibliotek när Jimmie Åkesson var ute och signerade böcker.

Det här med tårtkastning är som sagt en ovanlig syn, fast det har skett på flera kända personer. Till exempel så fick kungen en tårta i ansiktet av en 16-årig kille år 2001. Ett annat exempel men inte en tårta då. Istället en matlåda, som blev kastad på Carl Bildt under ett restaurangbesök av en 32-årig berusad kille. Även flera andra politiker har fått uppleva detta lite roliga fenomen.

Detta visar att också politiker får ta rollen att bli pajaser. För vad är mer pajas än att få en tårta i huvudet. Särskilt om man är kändis och har all uppmärksamhet på sig. Tänk dig själv att stå där med väldigt förvånad blick med en stor tårta i ansiktet medan alla tittar upp mot dig. Man börjar undra vilken politiker som står på tur härnäst att få en tårta i fejan. Är det kanske Reinfeldt eller kanske Stefan Löfven. Vem vet?

Nils Kvernvik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s