Redaktionen Reflekterar: Percy Nilsson skar sönder däck på glassbil

Alla kanske inte vet vem Percy Nilsson är, men att han är en idiot är ett som är säkert. Han är också före detta ordförande i ishockeyklubben Malmö Redhawks där han har pumpat in hur mycket pengar som helst. Han hamnar ofta i blåsväder men nu har han tagit det till en ny nivå – han lackade nämligen ur på glassbilslåten, tog en borrmaskin och borrade hål i ett av däcken på bilen.

I förarhytten satt en 19-årig tjej som blev skiträdd. Enligt Kvällsposten frågade hon honom vad han höll på med och då ropade han argt: ”Jag har sagt till er flera gånger att det måste bli ett slut på plinget!” Innan han gick tillbaka in i huset så sa han också: ”Varsågod och ring polisen nu.”

Det här är samme man som såg till att få den internationella finalen av Melodifestivalen till Malmö i våras, men nu verkar det ha brunnit rejält…

Men det är inte det vi ska reflektera över! Utan det är nämligen den geniala reklamen på bilden från 2009. Av urklippta bokstäver från glasspaketen har man lyckats skapa en helt lysande reklam. Läs den, sug på vad som står där och inse att det helt enkelt är briljant.

Hemglass

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s