ÅVA- Love is in the air

Den här veckan kände Åvas LoveHeroes att det var dags för lite kärlekssnack med Åvas elever. Idag gick vi runt i skolan för att kolla läget lite.

Vi ställde dessa frågor:

Vilken är världens bästa raggningsreplik?

Vilken är den komplimang du tycker mest om att höra?

 

LoveHeroes intervju (2)

Christoffer Olausson, Na11a: Oj vad svårt det där med raggningsreplik alltså, haha. Men aja: ”Jag skulle gärna bjuda dig på en drink, men jag skulle bli så avundsjuk på glaset!” Den komplimang jag tycker om mest är ”You are the moon of my heart”.

LoveHeroes intervju (3)

Philip Gröholt och Marcus Wester i Sa12 använder inte raggningsrepliker då de aldrig raggar. ”Det är brudarna som raggar på oss”– säger de båda med glimten i ögat. ”Du är speciell för mig”- är en komplimang de båda tycker om att höra.

LoveHeroes intervju (4)

”Jag har tappat mitt nummer, kan jag få ditt?” är en raggningsreplik Maja Stolpe och hennes vän Filip Westling i Na12C skulle använda, LoveHeroes instämmer att ja, den är ju en klassiker som faktiskt funkar! Komplimanger som Maja och Filip tycker är fina att höra är att man är vacker eller att man är rolig.

LoveHeroes intervju (5)

Sen träffade vi tre tjejer från Sa13, Linn Oetterli, Victoria Petersson och Elin Lannerström. Dessa tre tyckte att ”Hej” är en bra raggningsreplik eftersom man förhoppningsvis alltid får ett svar. ”Du är bra som du är” var en av de komplimanger de ansåg vara finast att få.

LoveHeroes intervju (6)

Cumulus egen chefredaktör Lisa Svenhard i Na11a fick förstås svara på dessa frågor och Lisa tycker det här med kända citat är ett vinnande medel, ”Titta, nu lutar hon sin kind i handen, åh om jag var en handske på den handen, då rörde jag den kinden! ” ur Romeo & Julia är helt klart något hon skulle falla för.  Som den sanna musik-älskare hon är tänker Lisa att Hellströms textrad ”Du är det finaste jag vet” är den finaste kärlekskomplimangen man kan ge eller få.

LoveHeroes intervju (1)

Slutligen frågade LoveHeroes två pojkar i Na13b, Olle Malmberg och Daniel Davallo, vilken som är världens bästa raggningsreplik och där var båda överens om att ”Du är så söt att mina ögon får diabetes” var en överlägsen vinnare. Den finaste kärlekskomplimangen man kan få är att få bekräftat att man betyder mycket för någon.

Det var allt för oss denna gång, men ÅVA(!) vi är imponerade. Nu räknar vi förstås med att ni raggar loss och ger varandra fina komplimanger i korridoren.

Ragga på!

LoveHeroes

2 kommentarer

  1. Se här, en hemlig beundrare. Här har du ju de ultimata knepen för att förföra honom. Använd bara hans favvo-replik/komplimang så kommer han falla pladask!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s