Invigning av Sveriges modernaste biograf i Täbban imorgon

Är du en filmälskare som vill vara först med allt som har med film att göra? Eller är du kanske bara helt enkelt sugen på att gå på bio? I sådana fall ska du fortsätta läsa…

Nu på fredag, imorgon faktiskt, den 29 november har den nya Filmstaden i Täby invigning. Centrumet har satsat stort och den nya biografen klassas som ”Sveriges modernaste biograf”. För att ingen ska råka tro att det är den gamla filmstaden Camera som bara har blivit uppgraderad, har den toppnya biografen fått ett helt nytt namn. Numera heter den Filmstaden Täby, ett passande namn då den ligger i just Täby.

Filmstaden finner ni på högsta våningen i Täby Centrum, mitt emot Clas Ohlsson. Kika in på fredag och gå på öppet hus med rundvandring och trailervisning klockan 14-16. Vill ni vara med på hela invigningen, rekommenderar jag er att stanna till klockan 18 då Alex från ”Solsidan” (Felix Herngren) klipper bandet.

Viktoria Sigerud

Bildkälla: SF (sf.se)

Invigning av biografen (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s