Veckans Outfit: Emo

Foto: Jenny Wallin & Emilia Larsson
Foto: Emilia Larsson

Ser du också ut så här när skolmaten är dålig? Vi kan alla känna igen oss, livet har sina mörka sidor. Att inte bli mätt och gå fjorton crazy timmar i skolan varje dag går över gränsen. Ibland är man bitter och arg och man känner bara att WAHHHH I WANNA THROW THAT CHAIR INTO A WALL. Men azzå lugna bullar, det här har ju inget med bilden att göra (även om blickarna ser ut att döda). Vi frågade dessa två hur de mådde en skoldag som denna och vi fick ett glatt svar tillbaka: “Vi mår finemang, att bära svarta kläder är vår livsstil, skärpen och nitarna är bara till för att krydda våra outfits lite.

Alina Larsson & Jenny Wallin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s