Sammanfattning: Åva-Tibblekampen

Idag (torsdag) spelades Åva-Tibblekampen. Åva hade som vanligt bäst klack, medan Tibble dominerade i samtliga idrotter. Tibble vann 7 sporter i rad innan spelen behövde avbrytas på grund av en olycka under andra halvleken av herrfotbollen. Två stycken av Åvas spelare råkade krocka med sina huvuden, efter att båda försökt nicka samma boll. En av spelarna skadade sitt huvud så illa att han var medvetslös i runt tio minuter innan ambulanspersonalen hjälpte honom till sjukhuset. Till följd av detta avbröts som sagt spelen och Tibble tilldelades segern.

Samuel Persson

IMG_4886

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s