Cumulus tolkar ”Jag är Jason.”

I början av december höll Jason ”Timbuktu” Diakité ett tal om rasism i riksdagen. Detta tal kom att bli mycket uppmärksammat. Som följd skapade en grupp svenska artister, skådespelare och andra mediaproducenter en video för att hylla Jasons tal och för att belysa kampen mot rasism i Sverige. Nu har även Cumulus gjort en sådan för att visa sitt stöd och sin ståndpunkt i frågan.

Tack till Jason Diakité och skaparna bakom originalversionen av ”Jag är Jason.”-filmen.

Producent: Isak Boghammar

Regi: Sofia Fanberg & Lisa Svenhard

Medverkande: Kaisa Samuelsson, Gustav Säde, Samuel Persson, Axel Ronquist, Viktoria Sigerud, Esteban Cortés, Isak Boghammar, Per Göransson, Alina Larsson, Ali Yassiry, Anders Sahlberg, Ali Al-Kateb, Julia Talipova, Emma Roslund, Sofia Blonde, Sofia Fanberg, Lisa Svenhard

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s