Vem vinner ”Bästa bokomslag”? – Rösta på din favorit!

Någonting jag som foto-elev har märkt, under mina (snart) tre år på Åva, är att resten av skolan inte har så bra koll på vad vi foto-elever egentligen gör. Därför tänkte jag slå två flugor i en smäll och i en tävling ge alla åvaiter  ett exempel på vad fotoeleverna i årskurs 3 gör, samtidigt som vi gemensamt hjälper Christoffer Stenbeck (skolans fotolärare) att välja ut en vinnare till vår senaste inlämningsuppgift.

Vi fotoelever i Na11fm fick innan jullovet nämligen i uppgift av Christoffer att tolka och kreativt förändra ett bokomslag av fem välkända böcker. Vi hade ingen aning om vilka böcker han hade valt ut, utan blev istället överraskade då vi en efter en fick dra en lapp ur hans knappt urtvättade matlåda (väldigt fräsch med andra ord). Hur som helst var de böcker han valt ut till oss: ”Sagan om ringen”, ”Twilight”, ”Fifty Shades of Grey”, ”Metro 2033” och ”Hunger games”.

Uppgiften var inte lätt, men att välja ut en värdig vinnare var desto svårare. Därför behöver jag nu er läsares hjälp. Rösta på din favoritbild genom att kryssa i det alternativ som just du tycker är värd priset ”Bästa bokomslag”.

Jenny Wallin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s