5 heta tips i februari

Spana in Disneyfilmen ”Frost”, i Täby Centrums nya biosalonger

Varför inte dra med kompisen, pojkvännen, flickvännen eller ett syskon på den nya filmen ”Frost”? Premiären är den 31 januari, så det är ett perfekt alternativ en mörk och tråkig februaridag.

Dricka vaniljte i centralhallen

Det som februari månad brukar ha att bjuda på är minusgrader och massor av plugg. Men Cumulus har ett hett tips för att lösa detta.  Köp en kopp te, och varför inte pröva på en så spännande smak som vanilj, i centralhallens kiosk. Dra sedan med ett gäng kompisar för att plugga, eller bara snacka. På så sätt har man kombinerat något kul med något tråkigt, och en bonus är ju att man blir varm av att dricka te.

Vinteridrottsdagen den 13 februari

Så för alla som har gett nyårslöftet att träna mer, här kommer ett svettigt tips. Denna dag bjuder på allt möjligt från skidåkning till yoga. Varför inte pröva på någon sport du aldrig gjort förut? Zumbadans med vår alldeles egen Alina Larsson till exempel(se bild nedan).

Cumulus episka filmer

Är du som de flesta andra och har kollat klart på alla avsnitt av ”Breaking Bad” eller ”The Walking Dead” på jullovet och inte vet vad du ska gör med ditt liv, här kommer då ett tips. Varför inte spana in Cumulus-filmerna, de finns både länkade på hemsidan och på Youtube.  Det enda du behöver göra är att söka på CumulusWebTv. Enjoy!

Tips till alla modeintresserade

Är du en shopaholic är du inte ensam på Åva. Varför inte ta del av de nya vårkollektionerna som bland annat H&M, Bikbok och Jack&Jones har att erbjuda. Där kan man hitta något för alla modeintresserade!

Sofia Blonde & Viktoria Sigerud

Foto: Lindsey Sennef

1 kommentar

  1. What’s up everyone, it’s my first go to see at this site, and paragraph is actually fruitful for me, keep
    up posting these content.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s