Pi-dagen 14/3: Åva-tävling för dig med överlägset sifferminne

Har du ett sifferminne bättre än någon annan du någonsin har mött? Är du även extremt tävlingsinriktad och alltid sugen på att vinna? Om så är fallet är din chans kommen. Om du ofta glömmer koden till bibliotekskortet (1111), får du vara publik.

Den 14 mars är det nämligen den internationella Pi-dagen och såklart uppmärksammar Åvas mattelärare detta med en tävling. Förra årets vinnare rabblade hela 207 decimaler..! 3,14159265… Känner du dig manad att ge rekordet en match? Kom förbi Centralhallen kl. 10-12 och visa att du är bäst på att komma ihåg siffror. Alltså, 14 mars kl. 10-12.

pifoasd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s