5 heta tips för april

Studentskivor
Vill du ha en ursäkt till att flänga runt på stan iförd annorlunda kläder? I sådana fall ska du fortsätta läsa. Nu under april månad fortsätter studentskivorna och detta lär märkas i skolans korridorer. Biljetter kommer att bli sålda till höger och vänster och här har ni datumen till några av Åvas studentskivor, som kommer att äga rum under denna månad.

1 april– SA11 intar Wokhouse med temat ”Film”

2 april– Dagen efter är det dags för NA11A som bjuder på en skiva på klubb NU!, och temat för denna kväll är ”Terminal 5”

23 april– Denna kväll tillhör superhjältar och bovar, NA11C fixar skivan på Victoria

stundentskivor Lindsey
Köp årets första glass (om du inte redan gjort det)
Här kommer ett hett tips till alla åvaiter som gillar glass. Är det fint väder så ta med dig ett gäng kompisar och handla glass i kiosken i centralhallen. Gå sedan ut på innegården och sätt er på de fantastiska bänkarna, och njut av solen. Detta är ett måste under våren!

gb glass
Måla påskägg
Är du en av de där kreativa människorna som tycker om att sätta färg på vardagen, då är detta ett tips för dig. Samla ihop dina tuschpennor och koka några ägg, och varför inte bjuda in några kompisar. Sen är det bara att sätta igång och låta fantasin flöda. Låt de tråkiga vita äggen bli färgglada och lysa upp vardagen. Plötsligt har det tråkiga frukostägget blivit mycket roligare!

påskägg Lindsey

Påsklov
Under april kommer ju det älskade och väl efterlängtade påsklovet. Om du inte redan har allt inplanerat, föreslår vi att du passar på att göra saker som du annars inte har tid med. Och passa på att sova ut, efter lovet börjar den förmodligen jobbigaste perioden under läsåret med prov och inlämningar. Vi började räkna ner till det redan första dagen efter sportlovet och det känns ju alldeles underbart att se hur dagarna blir färre och färre.

påsklov Lindsey

Mösspåtagning
Titta hit alla treor för den 30 april är det dags för den årliga mösspåtagningen. Då får du en chans att springa runt i din nyinskaffade overall, och låta andra skriva vad de vill på dem. Framförallt får du inviga din studentmössa och nedräkningen till studenten börjar på riktigt. Detta är något du inte vill missa!

mösspåtagning Lindsey

Sofia Blonde & Viktoria Sigerud
Foto: Lindsey Sennef, glassbild: gb.se

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s