Vad är match.com när det finns vKlass?

vklassragg

Tro det eller ej, men nu kan du finna framtida din partner på vKlass. vKlass är nämligen det nya match.com. Med funktioner som att visa vem som varit inne och snokat på din profil kan du se vilka som är intresserade av en pudding som du. Om dina besökare inte är anonyma kan jag lova dig att du säkerligen har ett haff på gång. Sannolikt är, att din stöt efter att ha besökt din profil på direkten skriver till dig i den omtalade vKlass-chatten. Kanske får du ett meddelande av din framtida partner redan idag?

Det ryktas om att många i Cumulus-redaktionen ständigt får meddelanden av diverse sötnosar i vklass-chatten. Har du kik? ;-P Är du singel ;-) eller Ses i centralhallen klockan tre? XD -är exempel på meddelanden som skickats till oss. Vi glädjer oss mycket över dessa och trotsar inte det faktum att ni minst lika ofta får liknande meddelanden ni med.

Alla singlar där ute (eller ja, ni med relation som är sugna på att träffa nya vänner också för den delen) jag har ett hett tips till er: Ladda redan idag upp en riktigt jäkla smaskig profilbild. Detta kan i snitt öka ditt besöksantal med 70 %. Observera att nakenbilder är strikt förbjudna och inte accepteras, men en eller annan selfie kan ni säkert leta fram, va? Med en riktigt bra proffebild kan jag nästan lova er att ni inom snar framtid har en riktig pudding på kroken.
Hitta din partner redan idag på vKlass.se
Your Alina Larsson wishes you all good luck people.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s