CUMULUS-TIDNINGEN ÄR UTE: ”ORDET”

Vi är så fantastiskt glada och stolta över årets Cumulus-tidning.  Med temat ”Ordet” har vi skapat det bästa numret någonsin. Haffa åt dig ett eget exemplar i skolan, du kommer inte att ångra dig. Vi hoppas innerligt att ni kommer gilla den lika mycket som vi gör.

Men vi är också otroligt stolta över allting annat som vi skapat detta år; i form av videor, reportage, artiklar och olika events. Cumulus har nått nya höjder detta år- och vi har svävat högt ovan cumulusmolnen på grund utav detta.

Tack till alla som varit med i arbetet av årets tidning. Tack till redaktionen, tack till vår käre Mikael Sundin. Nu ligger en underbar sommar framför oss- och för oss studenter också ett Åva-fritt liv. Men aldrig någonsin kommer vi glömma Åva- eller Cumulus- och det tror vi inte heller att ni kommer göra.

Lisa Svenhard & Sofia Fanberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s