Satanistiskt Initiativ kliver in i matchen

Känner du en ren hopplöshet efter valet? Det är du i så fall inte ensam om. Det lilla men starka partiet Satanistiskt Initiativ, med slagorden ”Utplåna”, ”Avveckla” och ”Förtär” beskriver nog det mesta efter valutgången. Att Sverige”demokraterna” fick över 700 000 röster i valet känns både skrämmande och allmänt jättebesvärande. Där har vi beviset på att Sverige följer samma trend som resten av Europa. Att även Kris(t)demokraterna får vara kvar i riksdagen kom också som en nyhet, antar att the almighty Gud frälsade sina trogna anhängare i sista stund. Att Freddan packar ihop sitt pick och pack och säger adjö till omvärlden. Att den rödgröna gubbröran just nu ställer in sig.

Dessa förändringar är svårsmälta. Hur ska de framtida fyra åren bli? Ingen vet. Kommer en blocköverskridande politik stärka Sveriges demokrati? Mycket möjligt. Men eftersom 13% av Sveriges mycket intellektuella befolkning utnyttjade den fina rösträtt som vi har här i landet och röstade på SD får vi ett resultat där partiet står som vågmästare. Partiet kan då välja att orsaka ännu mer problematik i riket och göra att ett nyval står framför oss. Om det nu inträffar får Jimme Å och Stefan Rövfen passa sig. Satanistiskt Initiativ finns ju trots allt för er som inte känner att det finns något hopp kvar, att det bästa för Sverige vore om vi avvecklades i samma takt som OnOff eller Expert går i konkurs. I det första valet fick trots allt partiet hela åtta röster och med Satans kalla vindar, växer sig S! starkare. ”Kan Jimpa kan vi” sade S!:s talesperson till Cumulus. Så rösta på S! i ett kommande nyval, för ingen framtid, alls.

s!

Emma Eiworth, the Optimist

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s