Vad är väl en halloweenfest på Woken?

Alla mina vänner kommer vara där, alla snygga teknik-treor, alla mina vänner från andra klasser som jag aldrig träffar längre… Musiken kommer vibrera genom hela deras kroppar och ge dem energi från okända ställen.

Askungen. Askungens stora önskan om att få gå på balen var känslan som fyllde hela mig under torsdagen innan lovet. Ja, förutom känslan av febern som skakade mig och halsen i rivande smärta, så var allting jag kunde tänka Askungen som ville gå på bal. Jag låg hemma i en av de förbannande förkylningarna som den annars så vackra hösten för med sig. Under tiden som 360 stycken andra åvaiter befann sig inne vid Stockholms T-central utklädda till ett lite läskigare, lite roligare och kanske till och med ett lite sexigare sig, så låg jag hemma i min säng med den femte Star Wars-filmen och en kroppstemperatur på 40 grader.

Själv har jag en känsla av att jag inte var den enda eleven på Åva som inte hade möjligheten att gå på Åvas supercoola halloweenfest 2014? Jag kan ju trots allt räkna ut det med simpel matte då det är ca 1000 elever på Åva och det bara såldes 360 stycken biljetter. Så då borde alltså ungefär 640 st elever ha suttit hemma och kollat på Arrow (som faktiskt kom ut med ett nytt avsnitt samma dag som festen!), eller pluggat till ett stort prov de hade på fredagen efter eller helt enkelt haft viktigare saker för sig. Kanske någon till och med var hemma sjuk och kollade på Star Wars som jag? Men enligt min mening så gör det mig inte så mycket att jag inte kunde gå på den där festen för jag fick äntligen kolla på den femte Star Wars-filmen (som jag längtat!). Och vid nästa tillfälle så kommer vi vara de som låter högst och dansar längst! Dessutom så slapp vi sitta helt dödströtta i skolbänken på fredagen…

Lisa Eriksson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s