Mjau!

Den nionde oktober, på Södra Teatern i Stockholm, hölls ’’Internet Cat Video Festival’’ för första gången i Sverige. Som namnet antyder är det en festival dedikerad helt till katterna på internet. Där fick folk klä ut sig till katter och titta på kattvideos i 70 minuter. Syftet med det hela var inte att få titta på kattvideos. Det var att få titta på kattvideos tillsammans.

Det låter ganska flummigt med en kattfestival, kattfestival, men i USA har det varit populärt sedan tre år tillbaka, där det lockade 10 000 människor första året. Sedan spridde det sig över kontinenten och nu har det kommit till Sverige.

”’Festivalen du drömt om men inte visste fanns’’ kallade arrangörerna det för. Vilket det säkert var för en hel del människor. Håll utkik efter nästa datum om du tror att det kan vara din drömfestival – nu när du vet att det finns.

/Cumulus-katten

kattfestival

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s