Andra dejten

LoveHeroes är tillbaka med nya hjältar. Madeleine, Karin och Lindsey ska ge er nya tips angående allt som rör kärlek, relationer och sex. Självklart ska vi följa upp de gamla LoveHeroesen som skrev om första dejten och tipsa er vidare till nästa.

Vem ska ta initiativet till att fråga om man ska gå på andra dejt? Var det du som frågade om första dejten så kan du vänta och se om hen frågar om en andra dejt. Hinta gärna när ni skriver på sms eller snapchattar så att hen vågar fråga. Märker du att personen kanske inte riktigt vågar så gör det ingenting att du frågar igen. Det blir inte bättre av att ingen frågar överhuvudtaget, eftersom det då inte blir en andra dejt.

Förra årets LoveHeroes tipsade om en romantisk middag hemma. Härmed tycker vi att det är dags att röra sig utanför hemmet. Hemmet är en trygg plats att vara på, men personen kommer nog kännas sig uppskattad om du vågar visa upp er ute i allmänheten tillsammans. Dejten behöver inte vara en hög lyx utan ta en promenad vid Djurgården eller kanske Gamla Stan. Bjud på kaffe eller varm choklad från Seven Eleven så slipper du tänka på vad man ska göra med händerna. Är det kallt och regnigt kan man alltid sitta på ett café. På andra dejten får man möjligheten att lära känna varandra lite bättre.

5 frågor att ställa i nödsituation:

  • Har du mål med livet?
  • Vad ogillar du mest med dejtande? (bra att veta vad du inte ska göra)
  • Bästa barndomsminne?
  • Har du några smeknamn?
  • Vad tycker du är din finaste egenskap?

Lycka till!

Loveheroes love

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s