Årets fest – Gubbskivan

Nu är det drygt ett halvår (+ n x 360 dagar) kvar till årets grymmaste fest. Vi talar inte om någon av era ynkliga klasskivor eller studentkröket på tegel – vi talar om GUBBSKIVAN – festen där vi glömmer bort allt vi lärt oss under dessa år och fyller hjärnan med oförglömliga minnen av våra lätt påverkade lärare. På en av Stockholms bästa scener, Debaser Medis, uppträder lärarna och musikeleverna från tvåan och trean. Nu är det inte långt kvar och med detta som mål kommer alla nationella prov flyga iväg utan att ni ens hinner reagera – detta är värt att längta till. Kolla bara in bilderna från förra årets skiva!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Foto: Anna Söderberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s