Veckans tips – Duschskum

Denna vecka ska jag tipsa er om världens bästa duschtvål eller som det heter duschskum. Även ni killar kan ha användning av denna veckas tips. Inte bara för att den finns i en mycket god herrdoft men den är även en prefekt present till mamma eller flickvännen. Detta duschskum är inte bara en underbar vardagslyx utan också en uppskattad present vid födelsedagar, middagsbjudningar eller kanske du ska överraska din partner eller en nära vän. Rituals Cosmetics har vardagslyx i varje produkt de har i affären.

Duschskummet finns i flera olika dofter som körsbärsblomma, indisk ros, mandarin, vit lotusblomma och bambu. Duschskummet kostar 85 kronor och är väldigt drygt. Produkten har inga parabener, är inte uttorkande eller farligt för barn. Vill du dofta och prova så är det bara gå förbi affären som ligger precis bredvid Hollister i Täby Centrum. Finns även hos flera butiker inne i stan.

Rituals

Lindsey Sennef

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s