Den perfekta julklappen – Grotesco på Scala

Japp, nu börjar juleländet igen.

Har du som jag, också väldigt svårt för julen och tvingas sätta på fotosmilet år efter år för att bidra till den tillgjorda ”allt är så fantastiskt bra”-känslan med släkten? Snön som orsakar trafikkaos och vänner som säger att julen är den MYSIGASTE stunden på heeela året. Vilken verklighet lever de i egentligen? Blir något trött på all julhets. Men nu kan det faktiskt hända något som förgyller vintern. Humorgrupppen Grotesco gör sin efterlängtade comeback, och det med sin första scenföreställning.

Jag vågor redan nu lova att det kommer bli en succé. Den här humoreliten vet exakt hur de ska göra för att underhålla sin publik. Du kanske känner igen dem från ”Ett kilo mjöl” eller ”Bögarnas Fel” och med frontfiguren Henrik Dorsin, som ska vara julvärd i år vet du nog vad det är jag talar om. Om du besitter grym humor ska du önska dig detta i julklapp. Premiären äger rum 15 januari på Scala-tetern och den håller på till 14 mars. Vi ses där!

Emma Eiworth 

nn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s