Veckans filmtips- En oväntad vänskap

The Intouchables är en fantastisk film du garanterat kommer bära med dig en lång tid framöver efter att du sett den. Rullen skildrar en sann historia i Paris om mångmiljonären och aristokraten Philippe, som efter en skärmflygningsolycka blir nästintill helförlamad. Han behöver nu en personlig assistent för att klara av dagens alla påfrestningar. En mängd intervjuer hålls med väldigt kvalificerade personer för jobbet, men den person Philippe väljer ut till sin omhändertagare är den kanske minst lämpade, Driss. Driss blir lika chockad som alla andra när han får reda på att han fått jobbet och det är här en häpnadsväckande och rolig resa har sin början. Se den och få nya perspektiv på livet!

oväntad vänskap

Filmen får 5 av 5 Lennart

LennartLennartLennartLennartLennart

Trailer till den otroliga filmen: https://www.youtube.com/watch?v=0V8ZJ_8qARs

Emma Eiworth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s