Bildspel: Åva-Tibble-kampen 2014

Den 5:e december var det dags för 2014 års Åva-Tibble-kampen. De fem grenarna spelades inför en fullsatt läktare inne i Tibblehallens CC. Trots att några elever från Tibble kastade in bangers bland personerna som gick i Åvas marsch på vägen till CC var stämningen på läktaren och på planen god. Åvas klack, ledd av Elevrådet, dominerade med röda flaggor och sånger och stöttade våra åtta lag på bästa sätt. Tyvärr fick vi se oss besegrade i sex matcher men det var inga jordskredssegrar för Tibble – vi stod emot bra! Tibble kunde dock inte ta åt sig all ära då de fick se sig slagna av tjejerna i innebandy och av killarna i fotboll. Vi säger bra jobbat till alla som var med och spelade eller hejade och ser fram emot att krossa Tibble nästa år, eller hur?!

Mer utförlig rapport kommer på måndag.

Kolla gärna in alla foton från kampen i bildspelet.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Text och foto: Anna Söderberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s