MY(min) – det handlar om mig

Vad vill du med det här året? Vilka mål och drömmar har du?

Nu står vi inför ett nytt år och en ny termin, innebär inte det också många nya möjligheter? Det är såklart! Nu är det dags att ta tag i sitt liv, plocka upp det från marken med båda händerna och hålla det högt över huvudet. Eller? Med ett nytt år och ett jullov i bagaget har vi nu ny energi och nya möjligheter, men det kan ofta vara väldigt svårt att veta vad man vill. Ett sätt att veta är att prova, men var kan man prova?

Ett ställe där man kan prova på saker är MY-mässan. Mässan har innehåll av fyra olika slag där allt mellan himmel och jord får plats. MY Culture, MY Future, MY Lifestyle och MY Sport. Där kan man bokstavligen få smaka på allt vad julbordet serverar.  De skriver själva på sin hemsida:

”My är nordens största ungdomsmässa. En otraditionell och unik mässa där utställarna engagerar besökarna i olika typer av aktiviteter. Syftet är att inspirera och uppmuntra besökarna till att våga ta steget att förverkliga sina idéer och göra det de tror på.”

Detta lyckas de med. Under min vistelse på mässan, den 6e, provade jag på allt möjligt, såg många framträdanden och tävlingar samt insåg att man inte är ensam av att vara i behov av inspiration. Denna mässa, som söker sig till just ungdomar som vill hitta något nytt i sina liv eller utveckla ett redan brinnande intresse, fick mig att öppna mina ögon lite. Jag har alltid tänkt på mig själv som en fotbollstjej, men är jag inte en aikidotjej?

Nytt år och nya möjligheter. Är du i behov av inspiration? Titta då här!

Detta bildspel kräver JavaScript.

MY(min) – det handlar om mig (och dig)

Besök gärna MY-mässans hemsida för mer info samt uppdateringar om nästa års mässa då årets mässa tyvärr är över för den här gången.

ilovemy.se

Alexandra Ulander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s