Gasen i botten, Åva

Drömmer du om att ta körkort och sedan trycka gasen i botten på ditt alldeles egna motorfordon? Det gör vi, så vi besökte årets stora MC-mässa i Älvsjö.

Vid biljettköp får man inte endast tillgång till sin favoritdel av motorvärlden utan tillgång till alltihop. Hela Stockholmsmässan har förvandlats till paradiset för alla mc-älskare, och förutom utställningen om alla häftiga hojar får man på köpet gå runt och kolla på ”Bilar som jobbar” och ”Stockholm Lifestyle Motor Show”. Inte nog med att man får möjligheten att beskåda alla skönheter, man får även möjligheten att provköra vissa typer av motorcyklar.

Min dröm sedan länge har varit att ta körkort för tung motorcykel och susa runt på de fantastiska vägarna i USA, framförallt Route 66 och Highway 1. Om du, precis som jag, har en dröm att åka alldeles för fort, kunde du hitta all utrustning och information som du behöver på mässan. Alltifrån priser från olika körskolor om hur och var du kan ta ditt körkort till vilken typ av fordon just du behöver. Oavsett om du vill guppa runt på vattnet, susa fram på motorvägar eller glida runt i skogsterräng, kan jag garantera att allt fanns där. Utbudet var enormt stort och utöver alla motorcyklar och bilar kunde man se spektakulära vatten- och snöskotrar jämsides med fantastiska fyrhjulingar och härliga mopeder.

Om du missade helgens mässa, tycker jag att det är en självklarhet att du nästa år ska åka in och titta på alla skönheter som ställs ut. Jag kan garantera att oavsett om du är en motorfantast eller inte kommer du hitta någonting som du önskar stod i ditt garage.

Ung01

Mikaela Sjölund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s