Matmaffian mumsar: Blueberry

Första intryck: 5/5 Lennarts

5

Det första man möts av när man går in till Blueberrys lilla hörn är idrottsklädda unga tjejer som beställer nyttiga juicer. Att Ellen är en av dessa tjejer råder det inget tvivel om, men för Madde var det första gången hon satte fötterna där. Att Blueberry ligger mittemot SATS-ingången är också en faktor till varför vi ser stället som extra hälsosamt. Hälsosamt är bra tycker vi och därför bjussar vi på fem Lennarts.

Personal: 5/5 Lennarts

5

När vi traskade fram till disken där man beställer mat, möttes vi av ett stort leende och ett glatt välkomnande från killen i kassan. Han berättade lite om företaget, vad de hade för mat och även alla ingredienser i detalj. Eftersom han verkade kunna allt om maten samtidigt som han jobbade effektivt och snabbt så behövdes det inte mer personal än just honom. Pluspoäng där!

Utseende: 4/5 Lennarts

4

Om man får välja en restaurang i Täby Centrum som sticker ut lite extra när det kommer till fräschhet så är det Blueberry. Det är inte bara deras bord, disk och kök som ser nytvättat ut, utan även maten är fräsch. All mat är fint upplagt och inplastat i hårt papper. Ett litet minus är att restaurangen är så liten. Det finns ett fåtal sittplatser och det är rätt trångt.

Maten: 3/5 Lennarts

3

Linser, linser och linser kan förklara den kycklingwrap som vi proppade i oss. Om man inte gillar linser, bör man akta sig för deras wrap. När det kommer till maten har vi splittrade åsikter. Ellen, som ätit där förut, har väl vant sig vid deras linsfyllda wraps men för Madde kom det som en chock. Det gick inte att gå därifrån utan att hela knät var fyllt med linser. En sak vi däremot var överens om var att den så kallade ”Dagens juice” var tipptopp. Priset var bra, en lunchmeny bestående av en juice och en wrap eller sallad kostade strax under hundralappen.

Allt som allt får Blueberry. 4/5 Lennarts. 

4

Madeleine Wadholm och Ellen Kittel

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s