Vemodigt men ack så vackert- Made by Sweden

Volvo

Förra året gjorde Volvo en succé med reklamfilmen ”Made by Sweden” där Zlatan visade upp sin manlighet genom att under två minuter jaga, köra bil jättefort på en is och halvnaken dyka ner i en fjällsjö. Allt till tonerna av Sveriges nationalsång som Zlatan på rosengårdssvenska rabblade upp. ”Jag vill leva, jag vil dö i Zverige”. Tack för det Zlatan, vi fick i alla fall ta del av fruktansvärt vackra vyer och din vackra överkropp.

Nu har Volvo gjort det igen. En ny reklamfilm kom förra veckan och man har filmat alla landskap i Sverige under vintertid. Äntligen kommer den riktiga bilden av vintersverige fram. Den gamla 80-talslåten ”Vintersaga” har rustats upp och får agera ackompanjemang och refrängen ”det är då det stora vemodet rullar in” har aldrig tolkats på ett bättre sätt. Nedan finns en länk till filmen och jag tycker att alla bör ta fyra minuter av sitt liv och titta på den, ni kommer inte att bli besvikna.

Ellen Kittel

https://www.youtube.com/watch?v=3KquHpO2VWI 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s