Catch Me If You Can

Catch Me If You Can är en film baserad på en riktig händelse. Den är regisserad av Steven Spielberg och kom ut 2002. Huvudrollen i filmen görs av Leonardo di Caprio vilket gör den sevärd bara av den anledningen.

Det börjar med första dagen på high school då Frank Abagnale Jr testar på att lura sin nya klass att han är den nya vikarien. Det fungerar och det leder till att han inser att han är bra på det. Sedan lurar han folk att han är allt från advokat, läkare, pilot osv. Han börjar förfalska checkar och blir stenrik. Han lever livet tills en detektiv kommer på honom och gör livet surare för honom.

Man sitter spänd under hela filmen och väntar på att han ska fångas eller hamna i någon fälla men han ligger alltid ett steg före. Är handlingen inte i din smak kan du alltid bara titta på Leonardo under hela filmen så blir du nöjd ändå!

filmtipscatchmeifyoucan

Olivia Larsson & Alice Pakzad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s