UF-mässan – Våga-Vara-Egen

Du har väl inte missat alla fantastiska UF-företag som drivs på Åva just nu? OM du har missat dem eller helt enkelt inte kan få nog av alla kreativa entreprenörer, ska du absolut åka och besöka årets stora UF-mässa – Våga Vara Egen.

 

KeyCase UF
KeyCase UF

 

Stockholms ung företagsamhet-mässa är i särklass störst i världen och den 18:e och 19:e februari är det dags igen. Då kommer cirka 600 företag att ställa ut på Älvsjömässan och stolta visa upp vad de har jobbat med under detta läsår. Mässan är fullproppad med spännande produkter – allt ifrån designade kläder och accessoarer till hemidredning och färgglada matlådor. Desutom är det många matinriktade företag som säljer alla typer av bakelser och juicer osv. Förutom att se alla UF-företag kan du prova på att köra Segway och anmäla dig till mässavslutningen som äger rum den 19:e februari där det blir underhållning samt prisutdelning för de bästa företagen 2015.

Sammanfattningsvis är detta en mässa olik någon annan. Den är enbart inriktad på taggade och motiverade ungdomar som driver sitt eget företag oberoende vilken kategori varan eller tjänsten tillhör. Så ta dig tiden och sväng förbi denna otroligt inspirerande mässa och se den nya generationen företagare.

Dessutom får vi se hur det går för alla Åvas företag. Ett av dem, KeyCase UF, blev Årets UF-företag på Täby Företagarmässa i höstas.

Mikaela Sjölund

uf mässan -  mikaela Sjölund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s