Matmaffian mumsar: Elevlunden

Foto 2015-02-06 13 47 36                    Foto 2015-02-06 12 45 25Foto 2015-02-06 13 49 32

Resturang Elevlunden ligger vid Täbypark Hotell och maten lagas av Åvas egna resturangelever och Servicen sköts av elever som går hotell&turism. Självklart har Cumulus besökt Elevlunden och det verkar som att Åva-eleverna levererar alldeles utmärkt mat och service (fast det kom väl inte som någon överraskning).

Första intryck: 5/5

5

Pensionärer. Pensionärer överallt. Vi råkade parkera lite långt bort från restaurangen för vi hajade inte riktigt var ingången var. Men vi hittade såklart till Elevlunden och så fort vi klev in genom dörrarna trängdes vi med pensionärer. Pensionärer överallt. Till slut hittade vi garderobs-personalen, som så snällt hjälpte oss att hänga av oss våra jackor. Tummen upp på den!

Personal: 5/5

5

Trevliga, artiga, snälla, rara och perfekta. You name it. Kockarna, servitriserna och servitörerna var alla från årskurs två på Åva gymnasium, Hotell- & Turismprogrammet och Restaurang och livsmedel. Tummen upp där med!

Utseende: 5/5

5

Lokalen var riktigt fräsch. Gott om utrymme (trots alla pensionärer som vi hade som ofrivilligt sällskap) och eftersom att det var en solig vinterdag med en massa snö så blev allting lyxigare! Det var fint dukat och enkelt, inte alls i negativ bemärkelse.

Maten: 5/5

5

Vi blev erbjudna trerättersmiddag för 105 svenska kronor (sjukt pris) och spexade till det hela med två Coca-Cola. Vi tog båda två en så kallad Sallad Nicoise (tonfisk, oliver, haricot vertes, ägg, sardeller, kapris och lök) till förrätt. Till varmrätt valde vi Wallenbergare med lingon, ärtor och skirat smör och Svamprisotto med parmesanchips och friterade örter. Till efterrätt tog vi båda två Chokladmousse. Maten var suverän, sjukt gott och färskt och bara perfekt. Här blir det två tummar upp.

Inget snack om saken, fem Lennarts it is!

5

Sara Holmberg & Lindsey Sennef 

IMG_0276

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s