TED: A love poem for lonely prime numbers

Inför ett tal kan jag sitta i timtal och försöka hitta ord som låter bra tillsammans medan jag avundas personer som bara skriver fritt och lätt utan att riktigt tänka.  Efter att ha tittat på det här TED-talet så har jag fått en stor förkärlek till ”poetry slam”. Harry Baker är vinnare i just poetry slam och i det här talet läser han upp tre dikter varav en är bästa dikten i världen 2014, en dikt som tog mig med häpnad och fastän han pratar så fort att man nästan inte förstår så blev jag häpen över hur vackra ord kan låta.

https://www.youtube.com/watch?v=O6jrLgvCUNs

Mikaela Sjölund 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s