Veckans boktips- Looking for Alaska

Looking for Alaska

Berättelsen om pojken som träffade tjejen. Något som händer hela tiden överallt, men sällan är som den här historien. Pojken är blyg och har tidigare knappt haft några vänner. Tjejen har en äldre pojkvän men är i killens ögon ytterst speciell och drar in honom i en helt ny värld. Alaska Young förändrar Miles Halters liv fullkomligt ända från ögonblicket han sätter sin fot på internatskolan. Däremot är tragedin snart framme och Miles måste välja vad han ska tro på.

Looking for Alaska är skriven av John Green och är en bok om kärlek, vänskap och livet som ung. En bok som kommer få dig att skratta åt karaktärernas finurliga påhitt och lära dig många ”sista ord”, vilket är Miles största intresse i livet. Perfekt för dig som vill få dig ett gott skratt men samtidigt vill läsa en bok med karaktärer som är svåra att glömma och en annorlunda story.

Johanna Serrander 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s