Hundens egen parkeringsplats

När en man i Kina skulle parkera sin bil upptäckte han att en hund hade tagit över parkeringsplatsen och använde den som sin sovplats. Efter att mannen schasat bort hunden och parkerat sin bil är jag näst intill säker på att han inte tänkte mer på saken, men det borde han ha gjort. Hunden återvände nämligen och denna gång inte ensam. Han hade hämtat hela hundflocken och de tillsammans tog ut sin revansch och så att säga misshandlade bilen. Det engelska uttrycket ”let a sleeping dog lie” är inte för intet så tänk efter en extra gång innan du schasar en hund ur din väg.

6135 parkering hundar-1000x1000

Mikaela Sjölund 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s