Veckans filmtips- Identity Thief

Identity Thief

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet och den här filmen ger sjuhelsikes många. Med de otroligt roliga skådespelarna Jason Bateman och Melissa McCarthy i huvudrollerna slår den här komedin från 2013 en med häpnad.

När Sandy Patterson upptäcker att hans identitet blivit stulen åker han genast iväg på jakt efter Diana, den till synes harmlösa kvinna, som begått brottet. Sandy hittar Diana i Florida och därefter startar de en roadtrip genom USA tillsammans. Med många hinder men framförallt massvis med humor gör Sandy allt för att ta sig tillbaka till sin familj tillsammans med brottslingen. Kan de två Sandy ha mer att lära av varandra än de först trodde?

Ta fram en skål chips och sätt dig med vänner eller familj och förbered er för håll av allt skrattande. En må-bra film när det är som bäst.

Johanna Serrander

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s