EL-treorna försöker vinna fotbollsturneringen

El

På måndag 23/3 avgörs det vilka som är bäst på boll i skolan. Blir det EL-treorna, TE12A, SA13 eller Lärarlaget? Kl. 16 i CC är ”The Clash of the Titans”, semifinaler mellan TE12A-Lärarlaget och EL-SA13. Kom dit.

För första gången någonsin har ett EL-lag gått till semifinal i fotbollsturneringen. Kanske beror det på att de i år fick fixa ett lag genom att plocka folk från alla små klasser de har därute. Nu har de fått hybris och köpt Barca-tröjor med Messi-tryck och fixat den lyxigaste spelarbussen i Åvas historia (se cumulusgram på Insta). Sedan att det bara räckte till 1-1 mot urstarka Lärarlaget får killarna prata ihop sig om, men de har sett starka ut annars.

TE12A är inte så ödmjuka de heller. De har en miljon spelare på bänken, så de kan ju nöta ut vilket lag som helst om det blir 90 minuter och förlängning. Tyvärr är det 1 X 8 minuter.

SA13 har hållit en mycket lägre profil än de gjorde i innebandyn. Där hade de spelat in en video där de frossade i hur bra de var. Ändå är det en varningslampa som lyser här, då de har tre spelare i Åvas skollag i fotboll.

Lärarlaget har redan vunnit så många segermössor att de är sjukt varma om huvudet, men när det blir match är de alltid en kraft att räkna med.

Vi får se på måndag.

/Micke Sundin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s