Vklass lanserar datingtjänst för Åva-ungdomar

Vhaff

För att kunna konkurrera med sociala medier som kik, Snapchat, Insta, Twitter och facebook lanserar vklass snart sin datingtjänst ”Vhaff”. Idén bygger på data som vklass har samlat på sig om er under en tvåårsperiod. Det har visat sig att fler elever än man kan tro lägger upp bilder av sig själva på sajten, många chattar med okända och går regelbundet in på varandras vklass-profiler. ”Vi vill underlätta för Åvas elever i sökandet efter den rätte och samtidigt göra vklass till en sida att räkna med igen”, säger bolagets VD Idar Ramberg till Cumulus.

Man inför bland annat en tjänst (Snapklass) där man kan ta en bild av sig själv med hjälp av datorkameran. Sedan försvinner bilden när mottagaren sett den. En mikroblogg där man kommer att kunna skriva till varandra med max 145 tecken ska också lanseras. Man hoppas på så sätt konkurrera ut Twitter som bara tillåter futtiga 140 tecken per meddelande. Den sista, och mest vågade, satsningen är ändå chattjänsten kuk som helt enkelt är ett mer vågat namn än kik, fast med samma innehåll.

På ”Vhaff” kommer ni att kunna hitta info om allt och alla på Åva. Inom en snar framtid kommer elevers betyg, före detta pojk- och flickvänner, föräldrarnas inkomst och mycket mer att finnas bara några klick bort. Sedan är det bara att använda apparna ovan för att ta kontakt.

Om allt går som det ska, är det tänkt att tjänsten startar redan i höst och Cumulus lovar att återkomma i ämnet.

/Redaktionen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s