Nya ansiktet för Volvo

Swedish House Mafia har gjort det och Zlatan har gjort det. Robyn har gjort det, och Börje Salming likaså. Nu är det Aviciis (Tim Bergling) tur att göra reklamkampanj åt Volvo!

Enligt Dagens Media poserade Avicii onsdagen den 25 mars framför kamerorna till en Volvo-SUV, (förmodligen) den nya modellen XC90 i centrala Stockholm. Detta är än så länge väldigt hush-hush och inte något som Per Carleö ville kommentera, Volvos svenske marknadschef. Förmodligen förstörs överraskningen om bilder och mer information kommer upp på nyheterna, riktigt spännande är det i alla fall eftersom att vi inte vet mycket om detta alltså.

När Swedish House Mafia tog plats på duken tillsammans med Volvo var det ingen ny modell som det gjordes reklam för, men däremot en ny remix av SHM:s “Leave The World Behind”. Låten spelar en central roll i reklamkampanjen för Volvos modell XC60. Efter det dök Zlatan Ibrahimović upp på våra tv-skärmar, där han ägnade sig åt ett samarbete med Volvo, ett samarbete som gjorde succé i filmen “Made By Sweden” där han var reklambäraren av Volvos modell XC70.

Detta har varit riktigt bra drag av Volvo, när det nu i efterhand har blivit coolt att ratta en Volvo (coolare kanske jag ska säga). Jag är såld på Volvo, är ni?

Holmberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s