CozyCozy på Tegel

Har du och dina vänner svårt att hitta ett ställe att vara på efter skolan och bara ta det lugnt? Då har jag en väldigt bra lösning till er. Tegelbruket, Täbys metropol, the place to be in. Dra dit efter skolan, sätt er i de sköna fåtöljerna och glöm skolan för ett tag. Beställ ett par kalla läsk och känn hur stressen rinner av er för några timmar. Har ni turen med er kan ni även träffa på era lärare där då de också förstått Tegels briljans. Ses där!

Emma Eiworth

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s