Åvas stolthet släpper singel

Maxes

Åva gymnasium har bland annat fostrat genier som Fredrik Reinfeldt, Kristian Luuk, Sara Danius, Andreas Hoffer (allas vår Sune) och killen som spelar Sickan i de två första Lilla Jönssonligan-filmerna. Nu är det dags för Åvas nästa stjärna att göra entré. Max Gylling, Idol-Max, Max i Na12FM, kärt barn har många namn. Numer går Max Gylling under artistnamnet Maxes och har precis släppt sin första singel, Flaws.

Låten är självklart helt fantastisk och likt en världshit av Avicii, sätter den sig på hjärnan direkt. Stort grattis Max, önskar alla på Cumulus-redaktionen, vi hoppas att du minns din gamla skola (och din gamla skoltidning) när du står på de stora scenerna i världen.

I länken nedan kan (måste) du höra låten!

https://play.spotify.com/track/4jNUY91mXl5ZQNKumxRulb?play=true&utm_source=open.spotify.com&utm_medium=open 

Ellen Kittel 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s