Matmaffian mumsar: Green Drizzle

green     Emma     Drizzle

När Åvas egna stjärnkockar inte briljerar på topp är det dags att söka sig utanför skolans stängsel. Vi bestämde oss den här gången för att besöka det mycket exotiska caféet Green Drizzle som är en partner till Espresso House och ligger i hjärtat av Täbban. Det första vi möttes av var en djungelliknande design och lagom skön musik. Menyn såg professionell och allmänt trevlig ut. Vi fick oss en riktig myyyzkänsla när vi kom dit, fastän läget inte är det bästa.

Första intryck: 4/5

4

Tyvärr var personalen inte lika myyyziga som inredningen och menyn. Det var helt vanliga tjejer som arbetade där, så glöm tankar om Djungel-Tarzan och Jane på direkten. Vi fick uppfattningen att personalen var lite halvtråkiga och maten levererades inte i Usain Bolt-klass direkt.

Personal: 2/5

2

Vidare till det vi i själva verket kom dit för, MATEN! Vi båda beställde ”Bang Bang Chicken” eftersom den lät mycket häftig. Rätten bestod av kyckling, nudlar, gurka, cashewnötter, salladslök och lite bang bang. Vad just detta bang bang bestod av förstod vi först när vi redan hunnit ta en stor tugga. Bang bang:et var ordentligt med typ chili eller något annat mycket starkt. Det kändes som en blandning av analklåda och herpes i mun och hals. Inte en trevlig upplevelse. Men det är förhoppningsvis en bra erfarenhet vi kan sätta på Cv:t. Förutom att det brann i halsen var det en fräsch rätt och det kan vara smart att äta den om du är täppt i näsan då du garanterat kommer få ett Niagarafalls-liknande tillstånd där. Kaffe till maten var en självklarhet för att klara av resten av skoldagen och vi blev inte besvikna. Koffeinet gick in i kroppen omedelbart och det blev en härlig blandning i munnen av hettan från Bang Bang och livets svarta dryck.

Maten: 3/5

3

Allt som allt var Green Drizzle en trevlig upplevelse. Maten var fräsch, näsan började rinna, halsen fick känna att den levde och det var inte så fasligt dyrt. Bang Bang kostade 85kr vilket den helt klart var värd.

Helheten:

3

Emma Eiworth 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s