Matmaffian mumsar: Tegelbruket

Första intryck: 3/5 Lennarts

 

Aningen förvirrande. Vi hade aldrig varit på Tegelbruket tidigare, så vi visste inte riktigt vad vi väntade. Själva restaurangen var inte precis där man kom in, så vi visste inte riktigt vart vi skulle gå eller hur vi skulle göra.

 

 

Personal: 4/5 Lennarts

 

Eftersom att man gick och beställde och fick maten direkt så var det inte så mycket kontakt med personalen, men av det lilla vi såg var de trevliga.

 

Utseende: 2/5 Lennarts

 

Förutom förvirringen vid ankomsten märkte vi snabbt att detta var byggarbetarnas lunchställe. Varken inredningen eller uppläggningen av maten var speciellt tilltalande. Hit går man endast för maten och prisets skull.

 

Maten: 3/5 Lennarts

 

Vi hade förväntat oss lite bättre än det vi fick, faktiskt. Maten var helt okej, men inget speciellt. När vi beställde maten fick vi den direkt från disken, vilket alltså innebar att allt var färdiglagat och endast slängdes upp från brickan det låg på. Detta gjorde att vi tyckte att det kändes lite ofräscht. Vi beställde: Schnitzel med stekt potatis och sky, oxbringa med rotmos och pasta med biff, vitlök och chili, för 90 kronor per rätt. Schnitzeln var definitivt den bästa av de tre rätterna vi beställde. Potatisen var bra, schnitzeln var inte torr alls och skyn var smakfull och toppen! I pastarätten tog dock chilin över, den var väldigt starkt tycke vi alla tre. Oxbringan med rotmos var det minst omtyckta av de tre rätterna då den knappt var bättre än skolmaten. Så summan av kardemumman är alltså att om du väljer rätt rätt (schnitzeln är faktiskt att rekommendera) så är det ett bra lunchval annars kan du få godare mat till för ungefär samma pris.

 

Rebecca Eriksen, Emma Koski, Lisa Eriksson

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s