Världens vackraste strand

Världens finaste strandJohanna På en avlägsen ö utanför Brasiliens kust hittar du den vackraste stranden i världen, nämligen Baia de Sancho. Ön tillhör ögruppen Fernando de Noronha och ligger mellan Sydamerika och Afrika. Efter en vandring i den underbara naturen kommer du till en trappa mellan två klippblock som tar dig ner till den efterlängtade stranden. Avskild och fri från försäljare och överbefolkning är stranden perfekt för avkoppling. Utsikten från kullen är fantastisk och havet är rent och blått. Ett väldigt bra ställe för dykning bland havssköldpaddor, färgglada fiskar och delfiner! Detta paradis har allt och lite till.

Är du någon gång i Brasilien vet du vart du ska!

Läs mer:

http://www.tripadvisor.com/TravelersChoice-Beaches-cTop-g1-a_Mode.expanded

Johanna Serrander 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s