Visste du att?

Visste du att?…

… De fem mest populära resmålen för svenskar är Spanien, Danmark, Finland, Norge och Storbritannien. Alltså vet du vart du inte ska åka om du vill vara originell, spännande och väcka uppmärksamhet när du redogör för din semester.

… Singapore Airlines har den absolut längsta flygsträckan i världen. Genom att spendera hela 17 timmar i luften (beroende på vindriktning) kan du flyga hela vägen från Changi Airport (Singapore) till Dallas Airport (Texas).

… Den kortaste flygsträckan som går att betala för kostar runt 30 dollar och tar endast 47 sekunder, beroende på vindriktning. Flygningen är mellan två öar i Skottland, närmare bestämt Westray och Papa Westray.

Mikaela Sjölund & Isabella Thysk 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s