Regler och lagar som (PÅ RIKTIGT!) finns i världen

I USA-delstaten Ohio är det olagligt att göra en fisk berusad.

Jo, okej det kanske inte är en jättedum lag egentligen med tanke på hur den stackars lilla fisken förmodligen mår efter några öl. Men frågan som väcks i mig är om det verkligen är så pass många människor som brukar gå ut och göra fiskar berusade att man behöva införa en lag som reglerar just det?

I Bahrain får manliga läkare enbart undersöka kvinnliga patienters könsorgan om det görs via en spegel. 

Man måste medge att denna undersökningsform är bättre än ingen undersökning alls, men det måste vara extremt svårt för läkaren att lyckas åstadkomma något vettigt på det viset. Hoppas alla kvinnor i Bahrain är experter på sig själva och kan hålla koll där nere, det är trots allt ett av dem viktigaste organen vi har! Vi på Cumulus vill uppmana Bahrain att slopa gammalmodigheten och lägga spegeln på hyllan. 

I Schweiz får män inte stå upp och kissa efter klockan 22. 

Hm… Undra om det är så att man dricker mer i Schweiz än i övriga världen? Kanske att det slinker ner ett och annat glas vin till all den där osten. Vad man helt klart kan fråga sig när man hör talas om denna lag är: hur ska man kunna ha koll på om den följs eller inte? Har man kameraövervakning på alla män efter att klockan slagit tio? Finns det poliser inne på alla toaletter i hela Schweiz eller är det så att detta mest är en rekommendation och man får skylla sig själv om man inte följer den?

I Alabama får man inte ha ögonbindel när man kör bil. 

Men va faaaaan, jag som alltid kör som bäst när ögonbindeln är på. Bisarr regel tycker jag!

I Florida ska ogifta kvinnor som hoppar fallskärm på söndagar bestraffas med fängelse.

Alltså att hoppa fallskärm som ogift kvinna är ju bara det att gå långt över gränsen för vad som är tillåtet. Så Gud förbjude om det också sker på en söndag – klart man ska sättas bakom lås och bom.

I Milano måste man alltid le, förutom vid begravningar och på sjukhus.

Lite konstig regel men på något sätt känns det alldeles för ofta som en regel vi bör införa i Sverige.

I Indonesien bestraffas onani med halshuggning.

Ett lite väl hårt straff för att få njuta lite. Vi på Cumulus diggar det där med onani och tycker att Indonesien borde rycka upp sig och låta den egna sexuella njutningen helt och hållet tillhöra varje enskild individ.

lagen_web

Lisa Eriksson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s