Åva-elevernas värsta sexminnen

Sex

“Jag var så kåt att jag var tvungen att sitta på min egen fot.” Vi har alla haft eller kommer att ha någon väldigt stel och pinsam sexupplevelse . Vi har frågat några elever på Åva om deras värsta sexminnen och här nedan har ni några av svaren:

ÅH, VAD SKÖNT DET HÄR SKA BLI

“Jag hade dejtat en kille och träffat honom några gånger, och så kom vi till det läget att vi skulle ha sex och allt var bra. Vi ligger i sängen, pussas och håller på tills han helt plötsligt stannar upp och säger ‘Gud, vad skönt det här ska bli’ och jag ba’ ‘wtf’ men ler tillbaka och ba’ ‘eh aa’. Sen så precis innan han ska gå in i mig, stannar han upp igen och kör ‘Är du beredd’ och så tar han sats och börjar åka fram och tillbaka och ba’ ‘åååååå 1, åååååå 2, ååååå 3!’ Så trycker han in den och det gör både ont och är så avtändande, och sexet är inte ens bra så jag vill bara dö där och då. Sen slutade jag prata med honom så, nä, aldrig mer.”

DUSCHEN

“Mitt ex och jag duschade tillsammans. Sen så började vi ha sex och helt plötsligt kände jag att jag började må jättekonstigt och dåligt, typ som att jag skulle svimma. Så jag satte mig ner på duschgolvet och ba’: “Jag måste gå på toa” och han såg helt chockad ut och sen typ skrek jag och ba’ “ du måste ut nu “ och sen sprang jag till toaletten och spydde, men han trodde nog att jag blev akut bajsnödig eller något.’’

OOPS!

‘’Jag hade sex med en kille en gång och så pruttade han jättehögt och trodde inte att jag märkte.”

TOO DRUNK TO FUNCTION

Första gången när den inte kom in, för att det var för torrt och jag skrek som en stucken gris, eller när jag fick blackout under sexet för att jag var så full och fick för mig att det var en bekant som våldtog mig.”

“JAG HAR ASTMA”

‘’Jag var i Alperna med några kompisar och vi var ute och klubbade. Så mötte vi upp några killar som vi sedan följde med hem för att kröka med, och jag tyckte att ena killen var väldigt snygg så det hela slutade med att vi hade sex i hans rum. Sexet varade i fem min och var katastrofalt… han var som en duracellkanin och han ba’ slutade mitt i sexet och flämtade och ba’ ‘Jag har astma’. Sen går han ut och frågar min kompis om hon vill ha trekant och börjar skryta om att han var Ask-kändis och allt slutade med att vi flydde därifrån.’’

HJÄLP ETT VILDSVIN!

‘’Jag och min pojkvän hade bestämt oss för att ha en romantisk picknick på en ganska avskild plats så vi bestämde oss för att ha sex för vi tänkte att ingen ändå skulle se oss. Mitt under förspelet börjar min pojkvän skrika att han ser ett vildsvin och får panik och hamnar i chock, typ, och vrålar att de är aggressiva. Så vi sprang där ifrån och hade sex hemma istället.’’

BUKIS MED MIN BÄSTA VÄN

‘’Jag var på fest i Solna och träffade en tjejkompis jag känner och hon hade även med sig sin kompis. Sen hade de ingenstans att sova så de följde med mig hem och jag sa att de fick sova i bäddsoffan eller i min säng. Vi lågi i sängen alla tre och jag i mitten och så började båda tafsa på mig och dra händerna på mina lår och jag trodde jag skulle få till en trekant så jag kände mig fett kunglig, men så blev det inte.

Ena tjejen  ville sova i bäddsoffan så jag gick för att bädda åt henne och när jag gick in i rummet med alla lakan å shit för att bädda, stängde hon dörren bakom mig, låste och släckte lampan, och jag ba’ ‘wtf händer’. Sen puttade hon ner mig i bäddsoffan och pussade mig och sa ‘vi ska ha sex’. Så vi började strula och det gick lite hett till sen så gick hon ner på mig men det gjorde fett ont. Det var något vasst i hennes mun så jag frågade henne om hon hade tungpiercing och det hade hon så hon tog ut den, men blev det bättre för det? Nää fan heller, det gjorde fortfarande fett ont och jag låg där å typ led, hon var så jävla dålig.

Men sen så hade vi i alla fall sex och hon var sämst i sängen och stönade som en brud i nån porrfilm. Jag sa till henne att vara tyst för att mina föräldrar sov och ville inte att de skulle vakna, men hon bara fortsatte. Det var helt sjukt, så stört avtändande så jag ba’ ‘Nä, fuck det här’ och gick därifrån. Sen kom det fram att de hade varit på en fest innan samma kväll och då hade hon som jag hade sex med legat med min bästa kompis. Och jag hade legat med den andra tjejen några gånger innan, så det var lite stelt dagen efter.’’

20 SEKUNDERS PAUS

‘’Jag var väldigt full och så sinnessjukt trött men var så kåt att jag var tvungen att sitta på min egen fot för att lugna mig. Sen slutade det med att jag hade sex med killen jag gillade och jag var så trött att jag höll på att somna under sexet, men ville verkligen fortsätta.  Från ingenstans stannade jag upp och ba’ ‘Vi tar en 20 sekunders paus’ och sen säger han ba ‘Asså, jag blir fett okåt, och då fick jag panik och blev tvungen att fortsätta men det blev inte bra ändå.”

FRÄMLING, VAD DÖLJER DU FÖR MIG?

“ Nej, men ni vet den där när man vaknar upp och inte kommer ihåg nånting och är så stört bakis, tittar över axeln och men blir typ rädd… och, ja, det hände mig. Men till mitt försvar, var hon tydligen snygg med smink på.”

MR ÖDLEÖGON

“Jag hade sex på en fest med någon random kille och mitt under sexet stannar han upp och tittar på mig med sina jättegröna ögon och ser ut som en ödla. Jag blev livrädd! Vi hade sex bredvid en kille som var däckad också och den killen trodde han hade “halva inne” på mig. En annan kille pratade i telefon med min bästa vän som försökte avbryta sexet via telefon, men det gick inte och det var helt okej ändå.”

EHHH, HAR DU EN KÖNSSJUKDOM?

“Jag hade varit kompis med en kille ganska länge och vi var bra kompisar. Vi hade väl hållit på lite fram och tillbaka och pratat en del men jag kände ingenting för honom mer än att jag tyckte att han var jävligt snygg och rolig. Men han hade tydligen fått känslor för mig och sen så pratade vi typ inte på ett tag för han började bete sig konstigt. Sen fick vi kontakt igen då min kompis och hans kompis började haffa så då blev det automatsikt att vi träffades igen. Sen så sov han och jag i samma säng i alla fall och, ja, vi började pussas och typ tafsa lite och sen blev det att det gick hett till. Han sa att han inte ville göra det komplicerat och jag ba’: ‘Nä, absolut, vi kan bara ha sex så är det inget mer än så.’ Så vi började hur som helst ha sex och ja… det var inte mycket att hänga i julgranen. Han kom väldigt snabbt och blev fett dryg efteråt, så jag gick upp och borstade tänderna och gick sedan och la mig för att sova då han helt plötsligt från ingenstans ba’ ‘jag behöver inte vara orolig va?’ Jag ba’ ‘Nää, det är lugnt, jag äter p-piller om det var det du syftade på’. ‘Nä, asså, att du inte har nån könssjukdom eller så, de är ju inte så lätt att veta, ibland märker man det inte ens.”Jag blev typ gråtfärdig.  

SEX, ALLTID PRIO 1!!!!!!

“Jag styrde fest på midsommar och lämnade över mitt hus till en massa fyllon för att gå och ha sex med världens bästa kille. Det var inte mitt värsta minne dock för det var jättenajs. Festen var kaos och alla letar efter mig, speciellt min bästa vän, men hon fattade när handtaget på min dörr var borta och hon hörde härliga ljud och satte sig utanför dörren och började gråta. Mitt hus skulle kunna ha brunnit ner men jag sket i allt och gick och hade sex. Det bästa var att jag inte tyckte om den här killen från början och ville inte ens att han skulle komma, men som tur var gjorde han det ändå. Bra sex.”

TUR I OTUREN

“Träffade en kille på ett krök och han var jättepå mig och ville verkligen ha sex men jag ville inte det och jag sa att jag inte ville. Men han var typ besatt av mig och började klä av mig, men tack gode gud så var han för full för att få upp den, vilket jag är glad för än i dag för han är äcklig.”

THE SWITCH

“Jag gjorde slut med min pojkvän över sms och sen så på kvällen drog jag till en annan kille och hade sex. Sexet blev avbrutet två gånger för jag började gråta och dagen efter fick jag jättemycket ångest när jag vaknade upp och tänkte ‘Vad gör jag här?’ Sen åkte jag därifrån.”

LIVEPORR? NEJ, TACK!

“Jag och min pojkvän satt i bilen på väg till hans sommarställe då vi båda blev helt sjukt kåta och började ta på varandra medan han körde och vi var typ en trafikfara. Så han körde av vägen och upp till en ensam plats vid en skog där vi började ha sex och han hade en väldigt stor bil så det var gott om plats. Men sen när vi var klara gick han ur bilen för att sätta sig i förarsättet och jag klättrade fram och när jag kollar fram så sitter det ett gammalt par på en bänk och fikar och vi trodde helt seriöst att båda skulle få en hjärtinfarkt för deras blickar var helt obeskrivliga.”

Av: Olivia Larsson, Nathalie Bodén, Madeleine Törnkvist & Alice Pakzad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s